מברשת ליטוש למנוע עשויה מבד 35 שורות 100 מ"מ, Bredent
מק"ט ברדנט: 35000820
המברשת הידועה כ-Polishing Buff היא מברשת פוליש רחבה עשויה שכבות בד כותנה, המיועדת להברקה סופית (High Gloss) של שטחי פנים נרחבים במעבדת השיניים. כלי עבודה מרכזי לשלבי הגימור הסופיים.
- הברקה סופית מהירה: עובי המברשת (35 שכבות) מאפשר כיסוי שטח פנים גדול מאוד בכל מגע. היא אידיאלית להברקה של תותבות שלמות (Full Dentures), פלטות חיכיות ושלדי מתכת גדולים בזמן קצר.
- גמישות והתאמה למשטח: למרות עוביה, שכבות הבד גמישות מספיק כדי "לעטוף" את המבנה האנטומי של השחזור, מה שמבטיח הברקה אחידה גם באזורים המעברים בין השיניים לאקריל.
- מניעת התחממות (Cooling Effect): המבנה הרב-שכבתי יוצר זרימת אוויר משמעותית בזמן הסיבוב (אפקט מניפה). זרימה זו מקררת את משטח האקריל ומונעת נזקים תרמיים או עיוותים הנגרמים מחיכוך במהירות גבוהה.
- שימור משחת הברקה: המרווחים הזעירים בין 35 שכבות הכותנה פועלים כ"מחסן" למשחת הברקה (כמו ה-Abraso-High-Gloss). הבד סופג את המשחה ומשחרר אותה בהדרגה על המשטח, מה שמונע התזה מיותרת וחוסך בחומר.
- איזון ודיוק: מרכז הפלסטיק מבטיח שהמברשת תהיה מאוזנת לחלוטין על ציר המנוע. זה מונע רעידות (Vibrations) שעלולות לפגוע בדיוק הליטוש או לגרום לעייפות של הטכנאי בעבודה ממושכת.
מברשת ליטוש למנוע עשויה מבד 35 שורות 100 מ"מ
מק"ט: 35000820
bredent :יצרן
35000820: מק"ט ברדנט

