אבקות האפקטים בסדרת AKZENT PLUS - הן אבקות פיגמנטים אינטנסיביות בעלות כושר כיסוי גבוה, שנועדו ליצירת אפקטים אסתטיים טבעיים ומתקדמים על פני השטח של השחזור.
להלן המידע הממוקד על אבקות אלו:
- גודל האריזה: בקבוקון אבקה בודד (כל גוון בנפרד) מגיע במשקל של 3 גר' .
- מבנה הערכה (Powder Kit) : הערכה המלאה של ה-Powder Kit כוללת 14 בקבוקונים של גווני אפקט שונים ES01-ES14 ) ) כל אחד במשקל 3 גרם+ נוזל + מפתח צבעים של האפקטים.
- מאפייני הפורמולה: מבוססות על אותה קרמיקה דקת-גרגר ובעלת מבנה מיקרוסקופי עדין ואחיד (Fine microstructure ceramic) המבטיחה עבודה חלקה לחלוטין ללא גושים.
- ייעוד ושימוש עיקרי: מיועדות לאפיון אישי של השן (כמו יצירת סדקים מדומים באמייל, אפקטים של שקיפות בקצוות האינסיזאליים, דימוי הסתיידויות, או מיסוך כהה).
- התאמה לשריפה ונוזלים: מתערבבות בצורה מושלמת עם ה-POWDER FLUID. האבקות מותאמות לשריפה משולבת אחת (Stain-Glazing) עם שני סוגי אבקות הגלייז ( הרגילה וה LT-) בטווח טמפרטורות רחב של 750°C–1000°C מבלי לשנות את הגוון.
מק"ט : 2ESET
אקצנט פלוס - סט
מק"ט: 2ESET
3,067.37 ₪מחיר
- משלוחים לכל הארץ: אנו מספקים ציוד, כלים וחומרים דנטליים למרפאות שיניים ומעבדות שיניים בפריסה ארצית.
- טיפול מהיר ומקצועי בהזמנה: כל הזמנה מטופלת עד 3 ימי עסקים ויוצאת ממחסני החברה לאספקה מהירה.
- עבור הזמנות מתחת לסכום המינימום, יחולו דמי משלוח שישולמו בעת ביצוע ההזמנה.
- איסוף עצמי: ניתן לבצע בסניפי דנטל סנטר בתל אביב ובחיפה בתיאום מראש.
- אנו ממליצים לעיין במדיניות החלפות החזרות וביטולי הזמנות .

